• Jason Upton
    Worship Tour

    21 t/m 25 oktober 2016
    Rotterdam, Hilversum, Haarlem, Groningen

    Koop je tickets

Jason Upton

music & stories worship tour
21 t/m 25 oktober 2016

Dit najaar is Jason Upton weer in Nederland voor de Music & Stories Worship Tour. We zien uit naar een reeks geweldige concerten met grote impact, prachtige verhalen en mooie muziek. Op dinsdagavond in Groningen zal Jason iets meer tijd nemen voor onderwijs over het zijn van een profetische generatie.

Jason is een bijzondere aanbiddingleider. Wanneer hij aanbidt of vertelt over aanbidding wordt al snel duidelijk dat aanbidding meer is dan het zingen van liederen of een activiteit die plaatsvindt in een samenkomst. Keer op keer weet Jason te inspireren met zijn bediening, inhoud en muziek. Hij prikkelt jong en oud met zijn diepgaande boodschap en improvisatievermogen.

Promoot mee

Promoot mee

Nodig vrienden uit om mee te gaan naar één van de concerten met Jason Upton in oktober 2016. Laat op facebook weten dat je er bij bent en/of deel het event van Rotterdam, Hilversum, Haarlem of Groningen. Of nodig je vrienden uit met één van onderstaande afbeeldingen.

Jason Worship Tour-zonder2016 Banner

Data & Locaties

Data & Locaties

We zien je graag op één van de concerten bij jou in de buurt! Alle concerten starten om 20.00 uur, met uitzondering van Haarlem, daar starten we op 19.30 uur.

21 oktober – Rotterdam (E.C. Europoort, Nieuwe Binnenweg 326, 3021 GV, Rotterdam)
22 oktober – Hilversum (Thousand Hills, Neuweg 148, 1214 HA, Hilversum)
23 oktober – Haarlem (Shelter Haarlem, Eksterlaan 1, 2026 XA, Haarlem)
25 oktober – Groningen (Stadskerk Groningen, Friesestraatweg 221, 9743 AE, Groningen)

Over Jason

JasonOver Jason

Jason Upton (15 december 1973) is een Amerikaanse christelijke zanger-tekstschrijver, musicus en componist. Zijn muzikale creaties zijn christelijk van aard en zijn geïnspireerd door volksmuziek. Jason Upton beheert een eigen platenmaatschappij Key of David Ministries. Een aantal van zijn cd’s worden gedistribueerd door grotere christelijke platenmaatschappijen zoals Sparrow Records (EMI), Gotee Records en Integrity Music.

In de afgelopen jaren heeft Soul Survivor een goede band opgebouwd met Jason. Sinds 2008 komt hij regelmatig naar Nederland voor festivals of concert-reeksen, die Soul Survivor organiseert. De manier van aanbidding zoals Jason dat vorm geeft, sluit dicht aan bij het hart van Soul Survivor. Elke avond staat centraal dat we samen God ontmoeten en ons vertrouwen in Hem verder verdiepen.

In Amerika is Jason Upton inmiddels een artiest van formaat. Zijn stijl is volkomen uniek; rauw, soms filosofisch en hier en daar geïmproviseerd. Jason werd geboren in 1973 en in maart 1974 geadopteerd door een christelijke gezin. Hij groeide op in Minneapolis. Al op vijftienjarige leeftijd leidde hij de muzikale aanbidding in verschillende kerken verspreid over heel Amerika. In deze periode nam hij zijn eerste plaat op. In december 1995 trouwde Jason met Rachel. Ze hebben vier kinderen.

Bekijk ook zijn getuigenis in deze video:

Video’s Jason Upton

Maak kennis met Jason door deze video’s of volg zijn YouTube-kanaal!

Tickets

Tickets

Online voorverkoop € 15,-*
Aan de deur € 20,-

*Prijs is exclusief reserveringskosten.

Tickets zijn nu verkrijgbaar via Events4Christ.nl