Soul Survivor Festival 2018

27 april t/m 1 mei 2018
Strand Nulde, Strandboulevard 11, Putten
#SoSu18

In de meivakantie verzamelen jongeren en jeugdgroepen zich elk jaar op Strand Nulde voor het Soul Survivor Festival: vijf dagen vol ontmoetingen met Jezus, worship en toffe teachings over God en jouw geloof. Daarnaast kun je natuurlijk verborgen kampeertalent ontdekken, heel veel fijne mensen ontmoeten, genieten van de lekkerste koffie en sportieve battles aangaan met je vrienden. Dit jaar staat Soul Survivor in het teken van AWAKE: we willen opstaan om met hernieuwde energie samen Jezus te volgen.

Je kunt AWAKE vertalen met ‘wakker zijn’ of ‘ontwaken’. Wij geloven dat God jonge mensen wil laten zien wie Hij is en hoe Hij ons gemaakt heeft. Zodat we wakker zijn voor wat God door ons heen wil doen in dagelijks leven. We willen tijdens het festival alle ruimte creëren om samen in dit avontuur te stappen.

Van 27 april tot en met 1 mei gaan we los op alweer het 21ste festival, daar wil je bij zijn! Boek nu alvast je tickets en verzeker je van een plekje mét early-bird korting! Online houden we je op de hoogte van het programma, stay AWAKE for more!

Wat voor tickets kan ik kopen?

Voor het festival kun je verschillende soorten tickets kopen via Events4Christ.

Je kunt het festival van vrijdag tot en met dinsdag bezoeken: hiervoor heb je een Festival Kaartje nodig. Je kunt ervoor kiezen deze met of zonder campingticket te boeken.

Mocht je niet het hele festival kunnen komen, dan kun je ook kiezen voor een weekendticket (ook hiervoor geldt: met of zonder camping). Het weekendticket is geldig van vrijdagavond tot en met zondagavond. Je hebt dan tot maandagochtend 12 uur de tijd om je tent weer af te bouwen.

Ook kun je het festival een dagje bezoeken. Hiervoor kun je dag- of middagtickets bestellen. Een dagticket geldt logischerwijs voor de gehele dag, de middagtickets zijn geldig vanaf 15:00 uur. Het vrijdagavondprogramma is gratis te bezoeken.

Als jeugdleider gelden er andere tarieven. Kijk hiervoor bij ‘Ik ben jeugdleider, wat nu?’. Als je tickets wil bestellen die afwijken van onze standaardopties, mail dan naar info@soulsurvivor.nl.

Wil je meewerken? Kijk dan op soulsurvivor.nl/meewerken.

Hebben jullie groepskorting?

Ja! Wij bieden inderdaad groepskorting. Bestel je tickets bij Events4Christ, de korting verschijnt vanzelf. Werkt het niet? Stuur dan een mail naar info@soulsurvivor.nl

Ik ben jeugdleider, wat nu?

Ha jeugdleider! Wat leuk dat jij naar het festival komt. Je tickets kun je gewoon bestellen via Events4Christ. Hier kun je ook aangeven of je tieners meeneemt: vanaf vijf tieners mag je zelf gratis naar het festival.

Heb je vragen? Mail dan naar info@soulsurvivor.nl.

Ik wil meewerken, wat nu?

Hoe leuk dat jij er over denkt om mee te werken tijdens het festival! Vinden we heel erg leuk. Je kunt je hier aanmelden via Events4Christ. Als je nog vragen hebt, mail die dan naar info@soulsurvivor.nl.

Hoe ziet een festivaldag eruit?

Een festivaldag ziet er ongeveer als volgt uit:
09:00 – Seminarronde 1
10:30 – Celebration
14:00 – Seminarronde 2
16:00 – Seminarronde 3
19:30 – Celebration
Tussen de diensten en seminars door kun je meedoen aan Action&Fun, spelletjes spelen in de Plaza, koffie drinken met nieuwe mensen of een heerlijk rondje lopen in de mooie omgeving rond Strand Nulde. ’s Avonds na de Celebration kun je genieten van het Avondprogramma in de Plaza, zoals een feestje met een toffe DJ, een muziekavond of een heuse pubquiz.
Zodra je op het festivalterrein aankomt, krijg je van ons een programmaboekje waar alle details instaan, zodat je je eigen programma kunt samenstellen.

Hoe laat mag ik op 27 april het terrein op?

Op vrijdagmiddag kun je vanaf ongeveer 16:00 uur het terrein op en kun je je vanaf 18:00 uur ook aanmelden bij de Info&Registratiebalie.

Het festivalterrein kun je in principe alleen op om een caravan/tent op te zetten. Daarna kun je deze parkeren op de parkeerplaats. Een parkeerkaart voor het gehele festival kost 7,50. Deze kun je gewoon bij je tickets bestellen! Als je gebracht wordt en de auto gaat weer weg, hoef je deze uiteraard niet aan te schaffen. Vergeet dat dan niet aan te geven bij de parkeerwacht.

Het festival duurt tot dinsdagavond na het avondprogramma. Je hebt dan tot woensdagochtend 12:00 de tijd om weer van het terrein af te gaan.

Waar is het festival eigenlijk?

Het festival is inmiddels al weer jaren op het terrein van Strand Nulde. Je kunt je tent straks terugvinden op Strandboulevard 11 (3882) in Putten!

Heb je andere vragen? Laat het ons weten.