• Ministry Training 2018

    23 t/m 25 maart 2018
    Een 3-daagse training met praktisch onderwijs over bidden, profeteren en de Heilige Geest.

Ministry Training

23 t/m 25 maart 2018

Het Soul Ministry-team organiseert ook in 2018 weer een drie-daagse ministrytraining voor jongeren (16+) en jongerenwerkers. Het is een praktische en bijbelse training, waarin we leren én oefenen met bidden en profeteren. De training helpt jou ontwikkelen bij onderwerpen:

  • Gods stem verstaan en samenwerken met de Heilige Geest
  • Identiteit, karakter en innerlijke genezing
  • Profeteren en bidden voor genezing

Wanneer je deze training hebt gevolgd, kun je ook deelnemen aan het Ministryteam van Soul Survivor en op die manier anderen tot zegen zijn door voor hen te bidden tijdens Soul Survivor evenementen.

Locatie
De training wordt gehouden op een super leuke locatie, in een bosrijke locatie in Leersum, Scherpenzeelseweg 90. Je hoeft geen eigen slaapmatje mee te nemen want er zijn bedden aanwezig en oja, je slaapt met meerdere mensen op een kamer. Voorkeur voor kamerindeling? Stuur even een mailtje naar joanne.voorhoeve@soulsurvivor.nl

Aankomst/registratie
De registratie is open vanaf 18:30 en de eerste dienst begint om 19:30 De training zal op zondag eindigen rond 15:00 uur.

Onkostenvergoeding
Voor de gehele training (cursusmateriaal, onderwijs, maaltijden, overnachtingen) vragen wij een onkostenvergoeding van €65,00.

Let op: Deze training is voor 16 jaar en ouder.

Aanmelden:

4 + 0 = ?