Soul Survivor Festival 2018

27 april t/m 1 mei 2018
Strand Nulde, Strandboulevard 11, Putten
#SoSu18

In de meivakantie verzamelen jongeren en jeugdgroepen zich elk jaar op Strand Nulde voor het Soul Survivor Festival: vijf dagen vol ontmoetingen met Jezus, worship en toffe teachings over God en jouw geloof. Daarnaast kun je natuurlijk verborgen kampeertalent ontdekken, heel veel fijne mensen ontmoeten, genieten van de lekkerste koffie en sportieve battles aangaan met je vrienden. Dit jaar staat Soul Survivor in het teken van AWAKE: we willen opstaan om met hernieuwde energie samen Jezus te volgen.

Je kunt AWAKE vertalen met ‘wakker zijn’ of ‘ontwaken’. Wij geloven dat God jonge mensen wil laten zien wie Hij is en hoe Hij ons gemaakt heeft. Zodat we wakker zijn voor wat God door ons heen wil doen in dagelijks leven. We willen tijdens het festival alle ruimte creëren om samen in dit avontuur te stappen.

Van 27 april tot en met 1 mei gaan we los op alweer het 21ste festival, daar wil je bij zijn! Boek nu alvast je tickets en verzeker je van een plekje mét early-bird korting! Online houden we je op de hoogte van het programma, stay AWAKE for more!

Praktische zaken

Pendeldienst
Ook dit jaar rijdt er op het festival weer een pendelbus vanaf station Putten. Bel naar 0613572524 en we plannen een ritje in! Let op: dit telefoonnummer is alleen actief tijdens het festival.

Nood aan de man, een bezorgde ouder of andere belangrijke vragen?
Bel 06-3048 2279 en we gaan ons best doen het voor je op te lossen. Sta je in de file? Hou dan nog even vol, daar kunnen we helaas weinig aan doen.

Maaltijden
Dit jaar zijn er weer maaltijdpakketten beschikbaar. Je betaalt € 47,50 per persoon en hiervoor krijg je elke ochtend, middag en avond maaltijden. De maaltijdservice start vanaf zaterdagochtend.

Parkeren
Je parkeert je auto op de parkeerplaats van het Festivalterrein. Kosten zijn 5,- per dag of 10,- voor de hele week.
De auto’s mogen op vrijdagavond tot 21.00 uur en woensdag vanaf 8.00 uur de camping op. Tijdens het festival is het campingterrein auto-vrij. Als het nodig is, mogen er dinsdagavond tussen 18:00 uur en 22:30 uur ook auto’s het terrein op om caravans en tenten weg te halen.

Thema

Het thema van dit festival is Awake. Toen Jezus op aarde rondliep gebeurde er altijd wat, met wie of waar Hij ook was. Hij liet iets revolutionairs zien; Hij maakte andere wakker voor wie God is, wie zij waren en wat God door hen heen wilde doen (lees bijvoorbeeld eens Mattheus 16: 15 – 19). Vandaag de dag doet Hij dit nog steeds! We willen je uitnodigen om met ons op avontuur te gaan dit festival. In welk seizoen je van je leven ook bent, waar je ook vandaan komt; We geloven dat God je wakker wilt maken voor wie Hij is, wie jij bent en wat Hij door jou heen wilt brengen in deze wereld

Programma

Hieronder je het programma in grote lijnen vinden.

Vrijdag
Vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur ben je welkom om je slaapplek in te richten
16.00 – Welkom op het terrein! Registreer je bij de info-balie.
17.30 – Plaza, Soul Food en Soul Coffee open
21.00 – Celebration: GRATIS! Nodig je vrienden uit of vraag de gene die je brengt om nog de eerste dienst ook mee te maken

Zaterdag t/m dinsdag
8.30 – Info & Soul Coffee open
9.00 – Seminarronde 1
9.30 – Prayer Room open
10.30 – Celebration
12.00 – Soul Food open
13.00 – Talkzone
14.00 – Seminarronde 2
14.00 – Sport & Spel
16.00 – Seminarronde 3
19.30 – Celebration
22.00 – Avondprogramma
0.00 – Plaza gesloten

Waarom een Festival?

Waarom een Festival?

Toen God de wereld schiep was het perfect, mooi, vol vrede, liefde en God leefde in relatie met de mens. Het is Zijn plan om de wereld weer in ere te herstellen, precies zoals Hij het bedoeld heeft. Om te laten zien dat dit Zijn missie is kwam God in Jezus naar ons als mensen toe. Jezus laat ons zien wat het hart van de Vader is, Zijn missie wordt ultiem openbaar in Jezus. In de gelijkenissen en verhalen van Jezus zien we dat Hij er steeds op uit is om degene die zich verloren voelen op te zoeken. In de ontmoetingen die Jezus heeft met mensen zien we dat er herstel en verandering komt. En we zien dat deze mensen als dank reageren met liefde en aanbidding voor God. Vervolgens delen ze wat God in hun leven gedaan heeft met de mensen om zich heen. En met de hulp van de Heilige Geest zien we dat velen geloven dat God goed is. Hoe tof is dat? God werkt door mensen heen, zoals jij en ik, om een wereld om ons heen te laten zien wie Hij is en wat Hij van plan is.

Tijdens het Soul Survivor Festival willen we inzoomen op Jezus. In Hem ontdekken we wie God is en wat de Heilige Geest door ons heen wil doen. En we willen stilstaan bij hoe mooi de wereld eruit komt te zien die God voor ogen heeft. Want dit belooft Hij: Dat Zijn Koninkrijk (de wereld zoals Hij het bedoeld heeft) op aarde zal komen! We willen veranderd worden door een ontmoeting met Hem en geïnspireerd raken om er op uit te gaan. We nemen vijf dagen de tijd om samen Jezus te ontmoeten. Vijf dagen waarin we ontdekken dat Jezus leeft en dat God de Vader een persoonlijke relatie met jou wil. Vijf dagen even geen ouders die je vertellen hoe het moet, maar gewoon jij. God zoekt jou!

Wat Soul Survivor zo leuk maakt? Nou…

Dia12 Dia04 Dia01 Dia08 Dia10 Dia05 Dia06 Dia11 Dia07 Dia03 Dia02 Dia09

Kosten

Kosten

Voor niets gaat de zon op… maar we hebben ons best gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden!
GROEPEN VANAF 10 PERSONEN ONTVANGEN € 7,50 KORTING P.P.!

Early bird kaartje geldig tot 1 februari 2018.
Kortingskaartje geldig vanaf 1 februari 2018 t/m 15 maart 2018.

Jeugdleiders – Festival Kaartje inclusief Camping*  2,00 reserveringskosten (per persoon)
Festival Weekend Kaartje inclusief Camping (vr t/m zo)  62,00 incl. € 2 reserveringskosten
Early bird Festival Kaartje inclusief Camping  112,00 incl. € 2 reserveringskosten
Early bird Festival Kaartje zonder Camping  67,00 incl. € 2 reserveringskosten
Festival kortingskaartje inclusief Camping  122,00 incl. € 2 reserveringskosten
Festival kortingskaartje zonder Camping  77,00 incl. € 2 reserveringskosten
Festival Kaartje inclusief Camping  127,00 incl. € 2 reserveringskosten
Festival Kaartje zonder Camping  82,00 incl. € 2 reserveringskosten
Dagkaart Zaterdag  22,00 incl. € 2 reserveringskosten
Middagkaart Zaterdag (vanaf 15:00)  12,00 incl. € 2 reserveringskosten
Dagkaart Zondag  22,00 incl. € 2 reserveringskosten
Middagkaart Zondag (vanaf 15:00)  12,00 incl. € 2 reserveringskosten
Dagkaart Maandag  22,00 incl. € 2 reserveringskosten
Middagkaart Maandag (vanaf 15:00)  12,00 incl. € 2 reserveringskosten
Dagkaart Dinsdag  22,00 incl. € 2 reserveringskosten
Middagkaart Dinsdag (vanaf 15:00)  12,00 incl. € 2 reserveringskosten

*Wij faciliteren maximaal 1 gratis jeugdleider per 5 deelnemers. Mocht dit niet voor jou gelden, neem dan even contact op met info@soulsurvivor.nl voor overleg.

Alle prijzen zijn exclusief registratie- en servicekosten. Deze bedragen € 2,- per kaartje.

Annuleringskosten en voorwaarden

Je kunt je ticket tot 6 april annuleren of wijzigen door te mailen naar info@soulsurvivor.nl. De annuleringskosten bedragen € 15,00 per persoon. Als je iets wilt wijzigen aan je bestelling dan wordt er € 7,50 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Sponsors

IMG_1372Sponsors

Wil je jouw organisatie promoten tijdens Soul Survivor? Door middel van sponsoring hebben we verschillende mogelijkheden. Je kunt met een stand komen, een advertentie plaatsen in ons programmaboekje of een video aanleveren die voor elke dienst wordt laten zien. Ook kun je een element van het festival voor je rekening nemen of sponsoren. Denk hierbij aan bekertjes met jouw logo, of iets groters zoals een pannakooi.

Vraag naar de mogelijkheden door te mailen naar info@soulsurvivor.nl

Weekend- & Dagtickets

Weekend
Kun je doordeweeks geen vrij krijgen of zijn de kosten je net wat te hoog? Dan hebben we een speciaal weekendarrangement voor je. Twee overnachtingen en vrijdagavond, zaterdag en zondag dagkaarten. Ook kun je maaltijden bestellen voor het alleen het weekend.

Dag
Natuurlijk ben je ook voor een dag van harte welkom. Je kunt je dagkaart aan de deur kopen. Helaas kun je geen maaltijden kopen voor alleen een dag.

Wat voor tickets kan ik kopen?

Voor het festival kun je verschillende soorten tickets kopen via Events4Christ.

Je kunt het festival van vrijdag tot en met dinsdag bezoeken: hiervoor heb je een Festival Kaartje nodig. Je kunt ervoor kiezen deze met of zonder campingticket te boeken.

Mocht je niet het hele festival kunnen komen, dan kun je ook kiezen voor een weekendticket (ook hiervoor geldt: met of zonder camping). Het weekendticket is geldig van vrijdagavond tot en met zondagavond. Je hebt dan tot maandagochtend 12 uur de tijd om je tent weer af te bouwen.

Ook kun je het festival een dagje bezoeken. Hiervoor kun je dag- of middagtickets bestellen. Een dagticket geldt logischerwijs voor de gehele dag, de middagtickets zijn geldig vanaf 15:00 uur. Het vrijdagavondprogramma is gratis te bezoeken.

Als jeugdleider gelden er andere tarieven. Kijk hiervoor bij ‘Ik ben jeugdleider, wat nu?’. Als je tickets wil bestellen die afwijken van onze standaardopties, mail dan naar info@soulsurvivor.nl.

Wil je meewerken? Kijk dan op soulsurvivor.nl/meewerken.

Hebben jullie groepskorting?

Ja! Wij bieden inderdaad groepskorting. Bestel je tickets bij Events4Christ, de korting verschijnt vanzelf. Werkt het niet? Stuur dan een mail naar info@soulsurvivor.nl

Ik ben jeugdleider, wat nu?

Ha jeugdleider! Wat leuk dat jij naar het festival komt. Je tickets kun je gewoon bestellen via Events4Christ. Hier kun je ook aangeven of je tieners meeneemt: vanaf vijf tieners mag je zelf gratis naar het festival.

Heb je vragen? Mail dan naar info@soulsurvivor.nl.

Ik wil meewerken, wat nu?

Hoe leuk dat jij er over denkt om mee te werken tijdens het festival! Vinden we heel erg leuk. Je kunt je hier aanmelden via Events4Christ. Als je nog vragen hebt, mail die dan naar info@soulsurvivor.nl.

Hoe ziet een festivaldag eruit?

Een festivaldag ziet er ongeveer als volgt uit:
09:00 – Seminarronde 1
10:30 – Celebration
14:00 – Seminarronde 2
16:00 – Seminarronde 3
19:30 – Celebration
Tussen de diensten en seminars door kun je meedoen aan Action&Fun, spelletjes spelen in de Plaza, koffie drinken met nieuwe mensen of een heerlijk rondje lopen in de mooie omgeving rond Strand Nulde. ‘s Avonds na de Celebration kun je genieten van het Avondprogramma in de Plaza, zoals een feestje met een toffe DJ, een muziekavond of een heuse pubquiz.
Zodra je op het festivalterrein aankomt, krijg je van ons een programmaboekje waar alle details instaan, zodat je je eigen programma kunt samenstellen.

Hoe laat mag ik op 27 april het terrein op?

Op vrijdagmiddag kun je vanaf ongeveer 16:00 uur het terrein op en kun je je vanaf 18:00 uur ook aanmelden bij de Info&Registratiebalie.

Het festivalterrein kun je in principe alleen op om een caravan/tent op te zetten. Daarna kun je deze parkeren op de parkeerplaats. Een parkeerkaart voor het gehele festival kost 7,50. Deze kun je gewoon bij je tickets bestellen! Als je gebracht wordt en de auto gaat weer weg, hoef je deze uiteraard niet aan te schaffen. Vergeet dat dan niet aan te geven bij de parkeerwacht.

Het festival duurt tot dinsdagavond na het avondprogramma. Je hebt dan tot woensdagochtend 12:00 de tijd om weer van het terrein af te gaan.

Waar is het festival eigenlijk?

Het festival is inmiddels al weer jaren op het terrein van Strand Nulde. Je kunt je tent straks terugvinden op Strandboulevard 11 (3882) in Putten!

Heb je andere vragen? Laat het ons weten.