Soul Survivor Festival 2019

26 t/m 30 april 2019
Strand Nulde

In het voorjaar van 2019 is het weer tijd voor een nieuwe editie van het Soul Survivor Festival! Van 26 tot en met 30 april genieten we weer van een lekker lang weekend met veel tijd voor elkaar, voor Jezus en voor de belangrijkste Soul Survivor-ingredienten: Worship, Teaching en Ministry.

Ons doel is om samen met jongeren op zoek te gaan naar God en meer van Hem te ontdekken. Dit doen we het hele jaar door, maar in de lente zetten we hier onze tijd voor apart tijdens het festival. We investeren in onze relatie met Jezus en ontmoetingen met de Heilige Geest. Een tof avontuur, waarin ook plezier en ontspanning centraal staat. Met elkaar chillen in de enige echte snacktent, een spelletje doen onder het genot van een stuk zelfgebakken taart of met de voetjes van de vloer tijdens het avondprogramma: ​Soul Survivor has it all.

Zien we jou vanaf 26 april op Strand Nulde? 

Maak nu gebruik maken van de vroegboekkorting!
Wees er vroeg bij en scoor flinke korting op je festival tickets.

Meer informatie volgt snel!
Laat hieronder je e-mailadres achter, dan houden we je op de hoogte 😊.

Als Soul Survivor hebben we geloof voor een generatie die verandering brengt, revolutionair in spreken en doen. Jongeren op zoek naar vernieuwing omdat er meer is dan de status quo. Pioniers en herstellers met een alles overwinnende liefde voor God en Zijn schepping. Gedreven door liefde, bewogen, betrokken en gepassioneerd. Geen compromissen sluitend, eerlijk en oprecht, divers en samen toch één. Met moed en vol overgave volgen we God en durven we te gaan voor de dromen van ons hart. Levend met als doel Jezus zichtbaar te maken op de plaats waar we zijn.