SOUL SURVIVOR FESTIVAL 2019

26 t/m 30
april 2019

STRAND NULDE

Samen Jezus Ontmoeten

Met meer dan duizend jongeren op Strand Nulde God aanbidden, bekend raken met Gods Geest en gewoon heel veel plezier hebben. Geniet van optredens, inspirerende sprekers met verschillende onderwerpen en sport & spel. Je bepaalt zelf waar je naar toe gaat en waar je in groeit. Dit wil je echt niet missen!

We geloven dat God de jongere generatie op het oog heeft. Hij wil ons ontmoeten en leren hoe we Jezus écht vol overgave kunnen volgen. Er is geen mooier leven dan een leven met Hem!

WORSHIP

God groot maken en laten zien dat we Hem te gek vinden, dat doen we tijdens onze aanbidding. Het is veel meer dan alleen maar nummers zingen: het is naar Hem luisteren en van Hem leren!

Kom alvast in de stemming met de setlists van eerdere events.

Bestel tickets voor je vriendengroep en krijg €7,50 korting per ticket

Bij 5 of meer tickets.

teaching

Leer Jezus beter kennen en ontdek hoe jij Jezus kunt laten zien. Bijvoorbeeld op school of op je werk.

Promoot uw organisatie op het festival

Ministry

Het is belangrijk om met en voor elkaar te bidden en te luisteren naar wat God over je zegt. Op het Festival nemen we hiervoor de tijd. Kom met je vragen en met je struggles naar Hem toe. God wil daar vast iets over zeggen. Luister maar.

Kom een dag, een weekend of de hele week.

Aan jou de keus!

KOM MET JE VRIENDENGROEP EN SCOOR GROEPSKORTING!

‘Samen is veel leuker, alleen is maar alleen!’ Trommel je vriendengroep, jeugdgroep, kring of dispuut op en kom samen naar het Festival. Super gezellig, maar ook nog eens voordelig: je krijgt €7,50 korting op je ticket als je met 5 of meer komt.

BEN JE EEN JEUGDLEIDER? BOF JIJ EVEN!

Speciaal voor jeugdleiders hebben we een speciaal jeugdleidersprogramma samengesteld. Ook mag je gratis naar het festival komen (als je met vijf of meer tieners komt).

SOUL SURVIVOR FESTIVAL 2019

26 t/m 30
april 2019

Strand
Nulde

READY. SET. FUN. ACTION!

Zit jij vol met energie of ben jij een adrenalinemonster? Met het Action & Funprogramma hoef jij je nooit te vervelen. Begin je dag met ochtendgymnasiek, doe een toernooitje in de middag en leen een voetbal om ‘s avonds nog lekker even een balletje te trappen. En daarna trakteer je jezelf natuurlijk op een frietje van Soul Food.

Wil je meehelpen op het festival (aka héél goedkoop)? Meld je dan aan als medewerker!

muziek, feest en dansen maar.

De hele dag door kun je in de Plaza genieten van (concerten van) leuke bandjes. ’s Avonds na de Celebration kun je genieten van toffe feestjes met DJs. Kortom: de Plaza is the place to be!

Ticketprijzen

127,-

Festivalticket
met campingplaats

82,-

Festivalticket
zonder campingplaats

62,-

Weekendticket
met campingplaats

19,-

Dagticket

9,-

Middag- & avondticket
vanaf 15.00 uur