SOUL SURVIVOR FESTIVAL 2019

26 t/m 30
april 2019

Strand
Nulde

Samen Jezus Ontmoeten

Met duizend tieners en jongeren op Strand Nulde God aanbidden, Jezus leren kennen en bekend raken met de Heilige Geest. Het wordt een tof avontuur en we gaan héél veel plezier beleven!

We geloven dat God de jongere generatie op het oog heeft. Hij wil ons ontmoeten en leren hoe we Jezus écht vol overgave kunnen volgen. Er is geen mooier leven dan een leven met Hem!

WORSHIP

God groot maken en laten zien dat we Hem te gek vinden, dat doen we tijdens onze aanbidding. Het is veel meer dan alleen maar nummers zingen: het is naar Hem luisteren en van Hem leren!

Kom alvast in de stemming met de setlists van eerdere events.

Bestel voor 1 februari je tickets met €10 vroegboekkkorting

teaching

Tijdens de teachings leer je Jezus kennen op nieuwe manieren en ontdek je hoe je Hem op school, op je werk of in je jeugdgroep kunt laten zien.

Promoot uw organisatie op het festival

Ministry

Het is belangrijk om met en voor elkaar te bidden en te luisteren naar wat God over je zegt. Op het Festival nemen we tijd om met onze vragen en struggles bij Hem te komen. Hij wil daar tegen jou vast iets over zeggen.

Bestel voor 1 februari je tickets met €10 vroegboekkkorting

KOM MET JE VRIENDENGROEP EN SCOOR GROEPSKORTING!

‘Samen is veel leuker, alleen is maar alleen!’ Trommel je vriendengroep, jeugdgroep, kring of dispuut op en kom samen naar het Festival. Super gezellig, maar ook nog eens voordelig: je krijgt €7,50 korting op je ticket als je met 5 of meer komt.

BEN JE EEN JEUGDLEIDER? BOF JIJ EVEN!

Speciaal voor jeugdleiders hebben we een speciaal jeugdleidersprogramma samengesteld. Ook mag je gratis naar het festival komen (als je met vijf of meer tieners komt).

SOUL SURVIVOR FESTIVAL 2019

26 t/m 30
april 2019

Strand
Nulde

READY. SET. FUN. ACTION!

Zit jij vol met energie of ben jij een adrenalinemonster? Met het Action & Funprogramma hoef jij je nooit te vervelen. Begin je dag met ochtendgymnasiek, doe een toernooitje in de middag en leen een voetbal om ‘s avonds nog lekker even een balletje te trappen. En daarna trakteer je jezelf natuurlijk op een frietje van Soul Food.

Wil je meehelpen op het festival (aka héél goedkoop)? Meld je dan aan als medewerker!

muziek, feest en dansen maar.

De hele dag door kun je in de Plaza genieten van (concerten van) leuke bandjes. ’s Avonds na de Celebration kun je genieten van toffe feestjes met DJs. Kortom: de Plaza is the place to be!

Ticketprijzen

112,-

Festivalticket
met campingplaats

67,-

Festivalticket
zonder campingplaats

62,-

Weekendticket
met campingplaats

19,-

Dagticket

9,-

Middag- & avondticket
vanaf 15.00 uur