Jason Upton

Worship Tour
19 t/m 21 oktober

Dit najaar is Jason Upton weer in Nederland voor een tour. We zien uit naar een reeks geweldige concerten met grote impact, prachtige verhalen en mooie muziek.

Jason is een bijzondere aanbiddingsleider. Wanneer hij aanbidt of vertelt over aanbidding wordt al snel duidelijk dat aanbidding meer is dan het zingen van liederen of een activiteit die plaatsvindt in een samenkomst. Keer op keer weet Jason te inspireren met zijn bediening, inhoud en muziek. Hij prikkelt jong en oud met zijn diepgaande boodschap en improvisatievermogen.

Binnenkort kun je op deze pagina meer informatie vinden over de tour.

Over Jason

JasonOver Jason

Jason Upton (15 december 1973) is een Amerikaanse christelijke zanger-tekstschrijver, musicus en componist. Zijn muzikale creaties zijn christelijk van aard en zijn geïnspireerd door volksmuziek. Jason Upton beheert een eigen platenmaatschappij Key of David Ministries. Een aantal van zijn cd’s worden gedistribueerd door grotere christelijke platenmaatschappijen zoals Sparrow Records (EMI), Gotee Records en Integrity Music.

In de afgelopen jaren heeft Soul Survivor een goede band opgebouwd met Jason. Sinds 2008 komt hij regelmatig naar Nederland voor festivals of concert-reeksen, die Soul Survivor organiseert. De manier van aanbidding zoals Jason dat vorm geeft, sluit dicht aan bij het hart van Soul Survivor. Elke avond staat centraal dat we samen God ontmoeten en ons vertrouwen in Hem verder verdiepen.

In Amerika is Jason Upton inmiddels een artiest van formaat. Zijn stijl is volkomen uniek; rauw, soms filosofisch en hier en daar geïmproviseerd. Jason werd geboren in 1973 en in maart 1974 geadopteerd door een christelijke gezin. Hij groeide op in Minneapolis. Al op vijftienjarige leeftijd leidde hij de muzikale aanbidding in verschillende kerken verspreid over heel Amerika. In deze periode nam hij zijn eerste plaat op. In december 1995 trouwde Jason met Rachel. Ze hebben vier kinderen.

Bekijk ook Jason’s getuigenis.

Video’s Jason Upton

Maak kennis met Jason door deze video’s of volg zijn YouTube-kanaal!