Festivalmedewerkers gezocht

Wil jij dit jaar aan de slag als medewerker?

Kun jij fantastisch zingen tijdens de afwas, als de beste borden volscheppen met heerlijke maaltijden, latte art maken, krokante friet bakken of zorgen dat toiletten schoonmaken een feestje wordt?

Wil jij ’s nachts zorgen voor onze veiligheid, overdag overzicht houden op het hoog(s)tepunt van het festival of heb jij een mega brede glimlach over voor onze bezoekers? Ofwel: heb jij een talent wat je wil inzetten op het festival?

Geef je dan nu op als festivalmedewerker! We zoeken mensen voor verschillende teams en mensen met verschillende talenten. Als medewerker ben je niet alleen op het Soul Survivor festival, maar leer je ook nieuwe vrienden kennen, krijg je kans om je afwasskills te verbeteren en vind je nieuwe talenten. En geloof ons: festivalmedewerker is te gek. Dit wil je gewoon niet missen!

Toch nog een beetje inspiratie nodig? Kijk hieronder voor de beschrijving: je past er vast tussen! En wil je ook nog buiten het festival meewerken? We like! Bekijk ook onze andere vacatures.

© De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door held Timon Both.

Orde & Toegang

Hét team waar je vrijwel overal je gezicht laat zien. Laat jij je niet gek maken en ben je sterk in overzicht houden? Dan ben jij echt het gezicht voor Soul Survivor in dit team. Show them your smile bij het moment van aankomst en parkeren of in de Plaza (het kloppend hart van het festival!) en hou toezicht in de Celebration(s).

Jij bent 16+ én van de partij. Het kan bijna niet anders.

Facilitaire Dienst

Spik en span, alles aan kant, brandschoon.. deze termen staan extra groot in jouw woordenboek. Gewapend met gele handschoenen, een toiletborstel en een XL fles luchtverfrisser krijg jij alles schoon. Echt, alles. Toiletten, douches, niks is jouw te gek. Je toiletborstel voldoet fantastisch als microfoon: zingen onder de douche is zó 2018.

Voor 2019 hebben wij je hard nodig in ons team, dat weten we zeker.

Technische Dienst

Elektriciteit, accu’s, een heatertje hier en daar, niks is deze mensen te gek. En jij kunt zomaar deel zijn van de TD! Je weet het verschil tussen een schroevendraaier en een spanningszoeker en draait je hand niet om voor het leggen van een goed elektriciteitsnetwerk. Iedereen is je dankbaar als het langzaam warm(er) wordt.

Kneepjes van het vak leren? Welkom bij Technische Dienst!

Centrale Post

Vanuit deze meldkamer waar je bijna het hele terrein kan overzien ben jij het hart en de hersenen van team Veiligheid. Je luistert en denkt mee via een portofoon en geeft advies en informatie om te zorgen dat het veiligheidsniveau van Soul Survivor van goede kwaliteit blijft. Jij hebt die communicatieskills echt wel in huis.

Een uitdaging om alles goed te organiseren? Welkom! (18+)

Info & Registratie

Daaaames en heren, koop hier je tickets! Van achter de balie weet jij álles. Tickets, merchandise, dagkaarten, tasjes, programma-informatie.. eigenlijk weet jij al wat ze komen doen voor ze het kunnen vragen. Je bent altijd op de hoogte, bent een ster als het om snel schakelen gaat en een kassasysteem? Doe je even.

Info & Registratie. We weten heus wel dat dit jouw ding is.

Finance

Jij bent fantastisch in hoofdrekenen en financiën en een analyticus pur sang. Je begint en eindigt shifts, houdt de cijfers nauwlettend in de gaten en kunt samenwerken alsof je nooit anders hebt gedaan. Is er iemand die roept dat er gisteren 250 koffie’s verkocht zijn? Jij weet of het waar is en weet zelfs hoeveel muntjes dat precies zijn.

Inzicht, analyse en veel gezelligheid. Finance is jouw team.

Flexteam

Jij bent een harde werker en de term ‘aanpakken’ staat op de eerste pagina van jouw woordenboek. Je draait je hand niet om voor de Celebrationtent, bouwt fluitend de seminartenten om en je bent flexibel genoeg voor de klusjes op het festivalterrein. Sjouwen kun jij wel en je bent niet moe te krijgen. Jij bent een flexer in hart en nieren.

Bouw letterlijk mee aan het festival en geef je op als Flexteamer op het festival!

Videoregistratie & beamer

Stilstaande content is mega overschat. Bewegend beeld, dat is wat jij wil! Draaiende camera’s, special effects, lyrics.. Jij weet hoe de knopjes op een videocamera werken en een statief kun jij opzetten terwijl je een handstand doet. Het beeld én de teksten tijdens de diensten ziet er met jouw kennis gelikt uit.

Mogen we dan wel nog vragen waarom jij geen Videoregistratie en/of Beamer doet?

Soul Meals

Opscheppen kun jij als de beste. Letterlijk dan, hé? Bij Meals geef jij medewerkers, deelnemers en sprekers net even dat extra beetje festivalervaring. Want in eten zit liefde en dat weet jij maar al te goed. Je glimlach is niet van je gezicht af te krijgen en jij weet precies hoe je iemand met die glimlach aan tafel krijgt.

Eten is een experience. Jij regelt dat wel even, toch?

Soul Coffee

De eerste cappu als je net wakker bent, dat ene chillmomentje tussen de Celebrations door of de hectiek van de dag opvangen in een goede bak koffie; jij weet precies welke koffie er bij welk moment hoort. Je bijt op je tanden als iemand je een flat white durft te serveren met ristretto en bent versmolten met de koffiemachine.

Een écht goede koffie, daar draai jij je hand niet voor om.

Soul Food

Hoe warm moet vet zijn voor je er de beste friet in bakt? Of is het patat? Hoe dan ook, bij Food leer je precies hoe de snackcultuur in elkaar steekt & hoe jij de beste krokante groente uit het vet krijgt. Want een aardappel is groente en dus hartstikke gezond. Je bent een sfeermaker en kunt goed tegen frituurlucht.

Bakken, frituren en gaan. Soul Food is ab-so-luut jouw ding.