• Ministry Training 2019

    1 t/m 3 maart 2019
    Een 3-daagse training met praktisch onderwijs over bidden, profeteren en de Heilige Geest.

Ministry Training

1 t/m 3 maart 2019

Het Soul Ministry-team organiseert ook in 2019 weer een driedaagse Ministry Training voor jongeren (16+) en jongerenwerkers. Het is een praktische en bijbelse training, waarin we leren én oefenen met bidden en profeteren. 

Een mooi citaat wat we kregen na afloop van de training van vorig jaar was:

Het was echt tof om te zien dat God door je heen werkt!
En dat terwijl we alleen nog maar aan het oefenen waren
om voor elkaar te bidden en profeteren.

Dat is waar wij als team in geloven. God wil door jou heen werken. Als jij wil leren samenwerken met Hem, dan helpt deze training jou om hierin te groeien.

Wat kun je verwachten:
De training geeft inspirerende, bijbelse onderbouwing en praktische handvatten om je te helpen ontwikkelen in thema’s als:

  • Gods stem verstaan, samenwerken met de Heilige Geest en zijn karakter
  • Psyche van de mens en bidden voor andere mensen
  • Genezing en profetie

Het zal een weekend worden waarin we elke dag tijd hebben gepland voor worship, seminars, oefenen, groepsgesprekken, samen eten en ontspanning. We duiken dus lekker de diepte in waardoor je er ook veel uit kunt halen. Dat is uiteindelijk de bedoeling!

Wanneer je deze training hebt gevolgd is er de mogelijkheid om je aan te sluiten bij het Ministry Team van Soul Survivor. Met dit team kun je in de praktijk brengen wat je tijdens de training hebt geleerd door voor anderen te bidden tijdens bijvoorbeeld evenementen van Soul Survivor.

Let op: Deze training is voor 16 jaar en ouder.

Onkosten
Voor dit trainingsweekend inclusief maaltijden en overnachtingen, betaal je €75,00 euro aan onkostenvergoeding. Geef jij je samen met 5 mensen op, dan profiteer je ook nog eens van 10% groepskorting!

Meld je aan via het volgende formulier

5 + 0 = ?