De Bijbel in één jaar!

Sinds 1 januari zijn zo’n 8.000 Nederlanders bezig om de hele bijbel in één jaar te lezen. Dankzij de dagelijkse mail van Bijbeljaar.nl en de begeleidende tekst van Nicky Gumble (oprichter van de Alpha Cursus) is het ontzettend makkelijk te volgen! Iedere dag ontvang je een mail in je inbox, met een link naar de Bijbelgedeelten voor die dag en de gedachten van Nicky Gumble erbij. Ook zijn vrouw Pippa voegt vaak nog een klein stukje tekst toe. Alle dagen zijn ook terug te lezen op www.bijbeljaar.nl/gemist.

Een aantal van ons bij Soul Survivor doen ook mee en misschien wil jij ook wel! Het zou tof zijn om onze ervaringen met elkaar te kunnen delen. Op die manier kunnen we er nog meer uithalen dan als we het zelf lezen. Wij gaan ons best doen om na elk bijbelboek terug te blikken en over een highlight te bloggen. Maar, wij zijn ook heel benieuwd naar jouw highlights! Wat is je opgevallen? Wat is je bijgebleven? Share it on Facebook.

Ben je enthousiast geworden en wil je alsnog instappen? Begin waar we nu zijn of maak een inhaalslag via www.bijbeljaar.nl/gemist.

Wij hebben er zin in! Are you in?