Jason Upton tourt door Nederland

Op het Soul Survivor Festival was hij als spreker aanwezig. Dit najaar komt Jason Upton opnieuw naar Nederland, dit keer voor Music & Stories Worship Tour 2016. Samen met zijn team vullen zij vier inspirerende avonden, vol muziek en verhalen, in Rotterdam, Hilversum, Haarlem en Groningen.

Wanneer Jason aanbidt of vertelt over aanbidding wordt al snel duidelijk dat aanbidding meer is dan het zingen van liederen of een activiteit die plaatsvindt in een samenkomst. Keer op keer weet Jason te inspireren met zijn bediening, inhoud en muziek. Hij prikkelt jong en oud met zijn diepgaande boodschap en improvisatievermogen.

In de afgelopen jaren hebben wij als Soul Survivor een goede band opgebouwd met Jason. Sinds 2008 komt hij regelmatig naar Nederland voor festivals of concert-reeksen, die wij organiseren. De manier van aanbidding zoals Jason dat vorm geeft, sluit dicht aan bij ons hart voor aanbidding. Elke avond staat centraal dat we samen God ontmoeten en ons vertrouwen in Hem verder verdiepen. Op dinsdagavond in Groningen zal Jason iets meer tijd nemen voor onderwijs over het zijn van een profetische generatie.

Tickets zijn verkrijgbaar via Events4Christ.nl. De Music & Stories Worship Tour zal zijn van 21 t/m 25 oktober 2016.

Lees meer en boek je tickets hier.