Live EP opname Sarah Ben Hamida

Onze eigen aanbiddingleider Sarah Ben Hamida neemt tijdens het Soul Survivor Festival haar eerste EP live op. Dat gaat gebeuren op zondagavond 1 mei. Wil je erbij zijn? Je kunt voor deze dag (en alle andere dagen) natuurlijk gewoon een dagkaart kopen aan de deur of via events4christ.nl.

Sarah: “Ik begon liederen te schrijven over mijn ontdekkingstocht naar wie ik ben en welke roeping God op mijn leven legt.” De EP krijgt de titel ‘Awake’, wat staat voor het wakker worden en aan de slag gaan met je roeping en dromen. De EP wordt een verzameling van vijf aanbiddingsliederen die (indirect) gaan over Sarah’s persoonlijke reis met God. “Ik hoop dat de liederen andere mensen zullen inspireren om achter God aan te gaan en te gaan doen waarvoor ze gemaakt zijn.”

Op de zondagavond van het Soul Survivor Festival kun je de EP direct voor-bestellen. In het programmaboekje vind je hiervoor een bestelformulier. Na de dienst staat Sarah in de plaza waar je direct kunt afrekenen (per pin, de EP kost € 10,-). Zo heb jij hem als eerste in huis! Vanaf half juni ligt de EP in de winkels (of op jouw deurmat!).

downloads voor pers:
Sarah Ben Hamida  sarah 2