We zoeken media toppers!

Soul Survivor kan bestaan dankzij heeel veeel vrijwilligers die zich het hele jaar door inzetten. We zijn op zoek naar nieuwe jonge toppers voor onze tak Soul Media. Heb jij talent voor schrijven, fotografie, designen of vind je het leuk om Soul Survivor te promoten (met onze stand) op andere events? Lees dan snel verder… Voor alle vacatures geldt: het gaat om een vrijwilligersfunctie, dus zonder vergoeding.

TEKSTSCHRIJVERS & BLOGGERS GEZOCHT  m/v

Zowel online als offline hebben we reglematig teksten nodig. Denk aan teksten op de website, op social media, in programaboekjes, in advertenties en natuurlijk op ons blog. We zijn op zoek naar talenten die goede, wervende teksten kunnen schrijven. Kon jij niet over de spelfouten in dit stukje heen lezen? Dan zoeken we jou! Vind je het leuk om zo nu en dan voor Soul Survivor te bloggen? Ook dan horen we graag van je!

FOTOGRAAF GEZOCHT  m/v

Ben jij de persoon die details en sfeer weet vast te leggen op de gevoelige plaat? Ga (met flinke korting!) mee naar onze evenementen om samen met een team van fotografen foto’s te maken. De foto’s worden gebruikt op social media, de website en mogelijk ook in drukwerk als flyers/posters/programmaboekjes.

GRAFISCH DESIGNERS GEZOCHT  m/v

Elk evenement vraagt weer om een mooie, frisse look. Die look wordt gebruikt op posters, flyers, social media, de website, programmaboekjes, advertenties, polsbandjes, badges, etc. Kun jij als geen ander de aandacht trekken met jouw ontwerpen? Help ons dan op die manier de evenementen die Soul Survivor organiseert bekend te maken! Onze brandmanager kijkt altijd met je mee en samen kom je tot een Soul-Survivor-herkenbaar resultaat.

PROMOTERS GEZOCHT  m/v

Vind jij Soul Survivor ook zo’n te gekke organisatie en kun je je enthousiasme goed overbrengen? Dan nemen we je graag mee naar allerlei evenementen die in ons land worden georganiseerd. Binnenkort gaan we bijvoorbeeld met onze stand naar Like Jesus en in het nieuwe (kalender)jaar gaan we het twintigste Soul Survivor Festival weer onder de aandacht brengen op scholen, jeugd-events en meer. Ga met ons mee en zorg dat niemand meer om ons heen kan!

Herken jij jezelf in één van bovenstaande vacatures? Ben jij enthousiast om je vrijwillig in te zetten voor Soul Survivor? Wil jij een commitment maken voor minimaal 1 (school)jaar? Vertel ons dan meer over wie jij bent en jouw talent. Mail naar Emmie Overbeek en Martijn Kersloot op media@soulsurvivor.nl.

Iets anders doen voor Soul Survivor? Check hier de opties.