Amanda Lock | #SOSUspeelt

In #SOSUspeelt lees je om de week meer over de favoriete muziek van mensen binnen én buiten Soul Survivor. Zo heb je op zondagmiddag een fijne playlist om lekker bij weg te zwijmelen, op te dansen of om te luisteren terwijl je op de bank een heerlijk kopje koffie drinkt. Deze week het woord aan aanbiddingsleider Amanda Lock.

Aan mij de eer om de aftrap te doen van de nieuwe rubriek #SOSUspeelt. Een tijdje geleden kwam mijn blog over de Psalmen online. Een boek vol muziek, gedichten en emoties. De psalmdichters uiten hun angsten, vreugde, verdriet en blijdschap en het moedigt je aan om God te aanbidden met ‘gejubel en gejuich’, maar net zo goed om je hart te delen met God. Ook de dingen waar je misschien minder blij mee bent of trots op bent.

Deze playlist is een soort vervolg op die blog. Ik heb geprobeerd nummers te zoeken bij al die onderdelen die je terugvindt in de Psalmen. Best een klus, want het is een zeer veelzijdig boek. En er zijn zóveel mooie liedjes. Hoe dan ook: ik hoop dat dit een beetje de samenvatting is. En zo niet, dan is het in elk geval een leuke mix tussen oudere en nieuwere liedjes ;-).

Enjoy!