Soul Survivor The Weekend

November zou november niet zijn zonder The Weekend! We hebben een fantastische tijd gehad vol worship, teaching en ministry, maar vooral met (jouw) gezelligheid. Nog heel even terug naar afgelopen weekend? Kijk op deze pagina voor alles rondom The Weekend 2017.

Zien we jou bij The Weekend 2018?

Pic me voor de foto’s!

De foto’s van het afgelopen weekend staan online. Geniet van de mooiste momenten van het festival en beleef het weer opnieuw. Met dank aan de fantastische verhalenverteller Timon Both!

#theweekend #foto’s #timonbothfotografie

The aftermovie

Jorden en Roy nemen je mee naar The Weekend! Samen doen ze mee aan programmaonderdelen, ondervragen ze bekende en onbekende Soul Survivor-gangers in de Soul Lift en laten ze The Weekend toch een beetje op het festival lijken.

Listen to me!

Tijd om nog even te genieten van de fantastische worship aan de hand van onze Setlist. Zoek dat ene nummer op dat je zo tof vond, ga helemaal los op de fiets of deel de muziek met je vrienden. Staat de lijst al aan?

SOUL SURVIVOR FESTIVAL 2018

In de meivakantie verzamelen jongeren en jeugdgroepen zich elk jaar op Strand Nulde voor het Soul Survivor Festival: vijf dagen vol ontmoetingen met Jezus, worship en toffe teachings over God en jouw geloof.

Van 27 april tot en met 2 mei gaan we los op alweer het 21ste festival, daar wil je bij zijn! Enne, niet doorvertellen hoor, maar je tickets? Die kun je NU bestellen! Klik snel: