Soul Survivor ‘The Weekend’

16 t/m 18 november 2018

Eind 2018 organiseert Soul Survivor weer The Weekend! Een weekend waarin je uitgedaagd wordt en groeit in je geloof, vol celebrations en seminars, een outreach en een tof avondprogramma. Het weekend is speciaal voor 18 plussers.

Deze editie van The Weekend draait allemaal om Jezus. Hoe is Zijn karakter en wat is Zijn hart voor de wereld? Welke kracht zit er eigenlijk in het evangelie en hoe dragen we die kracht uit?

In Jezus’ tijd op aarde stapte Hij op mensen af, vertelde Hij het goede nieuws en deed Hij wonderen. Hij zocht God op en was met Hem samen. Die twee onderdelen, de intimiteit en de kracht van Zijn leven, staan tijdens dit weekend centraal.

tekst gaat door onder afbeelding

Of je Jezus nu al lang volgt of pas kort, we willen samen opnieuw onder de indruk raken van wie Hij is, zodat we écht kunnen zeggen ‘I am not ashamed of the gospel’. We hebben een sterk verlangen om de Heilige Geest te zien bewegen tijdens het weekend en om door Hem verrast te worden. Met elkaar willen we de tijd nemen om Hem te aanbidden, te luisteren naar Zijn woord en met en voor elkaar te bidden voor de kracht van de Heilige Geest.

Tijdens The Weekend gaat Soul Survivor samen met jongeren (18+) op zoek naar het avontuur met Jezus. Het weekend is erop gericht om jou toe te rusten in je geloof en je meer vertrouwd te laten raken met het werk van de Heilige Geest. Ben jij erbij van 16-18 november?

tekst gaat door onder afbeelding

Wat kan je verwachten?
  • Drie dagen genieten in een klooster met alleen maar leuke mensen (neem dus al je vrienden mee!)
  • Celebrations met de ingrediënten Worship, Teaching en Ministry
  • Prikkelende seminars
  • Voetjes van de vloer tijdens het avondprogramma en nagenieten bij het kampvuur
  • Ontbijt, lunch en diner wordt verzorgd, wil je iets lekkers tussendoor dan staat Soul Coffee voor je klaar, met heerlijke taartjes en uitzonderlijke cappuccino’s.
  • En wil je stilte en bezinning? Dat kan in de kapel of maak een fijne boswandeling
  • Maar waar het écht om draait: Jezus! Hem ontmoeten en vertrouwd raken met Zijn aanwezigheid om veranderd weer naar huis te gaan.

Adres:

Bezinningscentrum Emmaus
 Udenhoutseweg 15, 5268 CG Helvoirt

Over Soul Survivor

Soul Survivor is een beweging van jongeren die meer van God in Nederland willen zien. We richten ons op tieners, jongeren, studenten en jeugdleiders. Bij ons staat groei in relaties centraal: je relatie met Jezus, met vrienden en met de wereld om je heen. Het is ons verlangen om jongeren toe te rusten Jezus zichtbaar te maken op de plek waar ze zijn.