SoulNet

Soulnet is het jeugd- en tienerleiders netwerk van Soul Survivor. We vinden het belangrijk dat jongeren zich aansluiten bij een kerk en leeftijdsgenoten zoeken om samen het geloof te beleven. Om die reden zoeken we connectie met jeugdleiders. Als Soulnet willen we beschikbaar zijn voor mensen die graag optrekken met jongeren. We creëren momenten en ontmoetingen waar we jou, als jeugdleider, bemoedigen, aanmoedigen en inspireren in je leiderschap.

Wat we doen

Op festivals en evenementen van Soul Survivor organiseren we activiteiten speciaal voor jeugdleiders. Denk aan seminars, netwerklunches of -borrels, plekken om elkaar te ontmoeten, en meer. We gaan langs bij teams van jeugdleiders om hen te ontmoeten en te inspireren. Teamleden van Soulnet gaan ook langs kerken en andere plekken om te spreken.

Soulnet Team

Het team bestaat nu uit vier mensen: Freek en Angelique van Balen, zij zijn enthousiast voor jongeren, gezinnen en zending. En Hein en Ans Wijnja, die veel bezig zijn met aanbidding. Hun huis zit regelmatig vol met jongeren!

Nodig ons uit

We komen graag in contact met jeugdleiders van kerken. We willen jouw team van jeugdleiders bemoedigen en ontmoeten. We willen samen met jullie aanbidden, God zoeken en jullie inspireren. Nodig ons uit!

Wil jij betrokken raken bij Soulnet en het team versterken? Dat kan! Mail naar soulnet@soulsurvivor.nl.